(ВІДЕО) Поблизу кордону зі Словаччиною прикордонники затримали трьох сомалійців

НАЗАД
31 сiчня 2022 09:27

Учора прикордонники Чопського загону затримали групу іноземців, які мали намір потрапити до країн Євросоюзу незаконним шляхом.

Правопорушників виявили за інформацією, завчасно наданою співробітниками оперативно-розшукового відділу загону.

У результаті вжитих оперативниками заходів вдалося встановити, що іноземці прибули в Ужгород залізничним транспортом і одразу ж вирушили в бік держрубежу. У район можливого перетину кордону вислали додаткові наряди від відділу «Ужгород» та співробітників оперативно-розшукового підрозділу.

Правопорушників затримали на околиці міста Ужгород за 100 метрів від кордону. Затримані виявилися громадянами Сомалі та мали при собі посвідки на тимчасове проживання в Україні. Як згодом з’ясували правоохоронці, іноземці прибули в нашу країну встановленим порядком, начебто з метою навчання в одному з вишів.

Для складання матеріалів справи про адміністративне  правопорушення затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення усіх обставин справи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси